Algemene voorwaarden gîtes

Algemene voorwaarden gîtes

Definities

De verhuurder is de eigenaar van Camping&Gîtes Kerjean. De huurder is degene die  één of meerdere vakantiehuisjes reserveert.


Verhuur

De vakantiehuisjes worden in principe per week verhuurd, tenzij anders overeengekomen.

Aankomst en vertrekdag zaterdag. Aankomst zaterdag na 15.00 uur. Op de dag van vertrek dient de gîte voor 10.00 uur 's morgens vrij te zijn.

 

Maximum aantal personen

Het is niet toegestaan een accommodatie met meer personen te betrekken dan is overeengekomen bij de reservering, tenzij daarvoor - na overleg voorafgaand aan de huurperiode - uitdrukkelijk toestemming is verleend door de verhuurder.

 

Reserveringen

Voor de verhuurder zijn reserveringen definitief, indien 50% of meer van de totaal verschuldigde kosten aan de verhuurder is betaald. Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken van te voren voldaan te zijn.

Niet tijdige betaling geeft de verhuurder het recht de reservering als geannuleerd te beschouwen en de betreffende accommodatie aan anderen te verhuren.

Reserveringen staan pas vast, na ontvangst van uw aanbetaling. (direct hierna zal u reservering per email bevestigd worden)

 

Annulering

Indien de annulering plaatsvindt binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode, wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Wanneer de annulering plaatsvindt meer dan 4 weken voor de huurperiode wordt de aanbetaling minus 15% gerestitueerd.

 

Borg

Bij aankomst vragen wij €100,- borg welke weer geretourneerd wordt bij vertrek mits er geen schade of vermissing aan de gîte of interieur is geconstateerd.

Bij schade aan de gîte en/of het interieur aangebracht door de huurder heeft de verhuurder het recht de borg die vooraf betaald is niet te retourneren en bij schade groter dan de borg ook deze schade in rekening te brengen bij de huurder.

 

Extra Diensten

Beddengoed en linnengoed:

Linnengoed (lakens, dekbedovertrekken, slopen, theedoeken) is in de huisjes aanwezig. Handdoeken en washandjes zelf meebrengen.
-Wassen en drogen is mogelijk tegen vergoeding.
-Hout voor open haard: Bij u aankomst in de gîte, zal er in het najaar en de wintermaanden een gezellig haardvuur voor u branden en wat hout klaarstaan. Voor een kleine vergoeding is er meer hout beschikbaar.

  

Schoonmaak - kosten

De huisjes dienen na afloop van de huurperiode schoon achtergelaten te worden. De verhuurder behoudt zich het recht voor om - indien nodig - extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de vakantiewoningen.

 

Bereikbaarheid per telefoon

Een huurder kan in dringende gevallen bereikt worden via het vaste telefoonnummer van Kerjean: 0033 298 39 44 58


Natuur

De charme van Kerjean wordt voor een deel bepaald door de mooie natuur. De huurder dient hier dan ook met respect mee om te gaan; de rust te handhaven en op geen enkele wijze de fauna en de flora te verstoren of te beschadigen.


Klachten

Mocht een huurder onverhoopt klachten hebben tijdens zijn verblijf op Kerjean, dan is het raadzaam dat onmiddellijk te melden aan de verhuurder, zodat getracht kan worden de klachten zo snel en goed mogelijk te verhelpen. 

 

Slot

Indien de huurder zich niet houdt aan de voorafgaande reglementering is het aan de verhuurder om passende maatregelen te treffen. In het uiterste geval kan dit betekenen dat de huurder voortijdig zijn verblijf op het terrein moet beeindigen.

Terug naar Gîtes