Algemene voorwaarden camping

Algemene voorwaarden camping

Kerjean richt zich vanaf 2018 op kampeerders vanaf 16 jaar.

 

Definities

De verhuurder is de eigenaar van Camping & Gîtes Kerjean. De huurder is degene die ruimte op de camping reserveert.

 


Verhuur

Als u een plaats op de camping reserveert, dan geeft u aan dat u deze voor de afgesproken periode huurt. Aan het eind van uw verblijft wordt de gehele gereserveerde periode afgerekend minus het bedrag van de reservering. Indien u langer kunt/wilt blijven dan de afgesproken periode, dan wordt het bedrag van het langere verblijf aan uw factuur toegevoegd.

 

 

Minimum Leeftijd

Per 2018 richten wij ons op kampeerders van 16 jaar en ouder.

 

 

Maximum aantal personen

Het is niet toegestaan een kampeerplek met meer personen te betrekken dan is overeengekomen bij de reservering, tenzij daarvoor - na overleg voorafgaand aan de huurperiode - uitdrukkelijk toestemming is verleend door de verhuurder. (maximaal 5 personen per plaats)

 

 

Reserveringen

Voor de verhuurder zijn reserveringen definitief, indien € 50 aan de verhuurder is betaald. (geen extra betaling, wordt weer in mindering gebracht op het stageld) Direct hierna ontvangt u per mail een bevestiging van uw reservering. Voor de camping geldt afrekenen aan het eind van het verblijf. (zie verhuur)

 

 

Annulering

Indien de annulering plaatsvindt binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode, wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Wanneer de annulering plaatsvindt meer dan 4 weken voor de huurperiode wordt de aanbetaling minus 15% gerestitueerd.

 

 

Betaling

Betalingen kunnen overgemaakt worden op ING/Postbank Nederland 1929961 t.n.v A.Zonnevylle te Bannalec o.v.v camping en datum verblijf.

IBAN Nummer: NL90 INGB0001929961

BIC Code: INGBNL2A

 

 

Extra Diensten

Wassen en drogen is mogelijk tegen vergoeding.

 

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in het hoogseizoen

 

 

Bereikbaarheid per telefoon

Een huurder kan in dringende gevallen worden bereikt via de telefoon van Kerjean.

 

 

Natuur

De charme van Kerjean wordt voor een deel bepaald door de mooie natuur. De huurder dient hier dan ook met respect mee om te gaan, de rust te handhaven en op geen enkele wijze de fauna en de flora te verstoren of te beschadigen. Om de grasmat intact te houden, vragen wij u geen plastic folie onder de tenten en voortenten van caravans te gebruiken.

 


Klachten

Mocht een huurder onverhoopt klachten hebben tijdens zijn verblijf op Kerjean, dan is het raadzaam dat onmiddellijk te melden aan de verhuurder, zodat getracht kan worden de klachten zo snel en goed mogelijk te verhelpen.

 

Slot

Indien de huurder zich niet houdt aan de voorafgaande reglementering is het aan de verhuurder om passende maatregelen te treffen. In het uiterste geval kan dit betekenen dat de huurder voortijdig zijn verblijf op het terrein dient te beëindigen.

Terug naar camping